Soorten waterontharders

Medea waterontharder

De Medea waterontharders zijn de bestverkochte waterontharders van Water Wereld. Een Medea waterontharder kenmerkt zich door een uitstekende waterontharder prijs en kwaliteitsverhouding. De Medea waterontharder prijs kunt u vinden in onze webshop van waterontharders. Hier kunt u gemakkelijk een waterontharder online kopen.

Meer informatie over deze lijn waterontharders?

Een Medea waterontharder kopen

De Medea waterontharders zijn de bestverkochte waterontharders van Water Wereld. Een Medea waterontharder kenmerkt zich door een uitstekende waterontharder prijs en kwaliteitsverhouding. De Medea waterontharder prijs kunt u vinden in onze webshop van waterontharders. Hier kunt u gemakkelijk een waterontharder online kopen.

Medea waterontharder prijs?

waterontharder medea 12
Delta-waterontharder-water-wereld-1

Delta waterontharder

Delta waterontharders zijn compacte waterdruk gestuurde toestellen. De Delta waterontharders zijn speciaal ontwikkeld om te plaatsen in kleine ruimtes, zoals een meterkast. De module kan aan de wand bevestigd worden met behulp van een beugel. Het zoutreservoir kan achter de module op dezelfde beugel staan of op eeen aparte beugel.

De module meet slechts 44,9 cm (hoogte) bij 20 cm (breedte) bij 28,5 cm (diepte). De afmetingen van het zoutreservoir zijn: 45 cm (hoogte) bij 21,4 cm (breedte) bij 15,4 cm (diepte). De harsfles kan in verschillende richtingen in de houder geplaatst worden. Op die manier kan de beschikbare ruimte optimaal worden benut.

Meer informatie de waterontharders van Delta?

Een Delta waterontharder kopen?

Een Delta Waterontharder heeft een lage instapprijs van €1095,-. Door deze lage instapprijs is het een veelgekozen waterontharder voor mensen die nog nooit de voordelen van een waterontharder hebben ervaren.

Is er geen stroomvoorziening? Geen probleem, deze Delta waterontharder werkt op waterdruk waardoor u over de stroomvoorziening ook geen zorgen hoeft te maken.

Delta waterontharder prijzen vindt u in onze webshop

IQsoft waterontharders

Een IQsoft waterontharder is een type waterontharder waar design en compactheid hand in hand gaan. Dit blijkt wel uit het feit dat IQsoft beroep heeft gedaan op een professioneel bedrijf in productdesign genaamd PiliPili. IQsoft zegt dan ook: “Van bij het begin heeft ons ontwikkelingsteam nauw samengewerkt met ‘pilipili’, een ontwerpbureau, om er zeker van te zijn dat vanaf de allereerste fase van het project rekening gehouden werd het esthetisch aspect. Het resultaat is een assortiment bestaande uit 4 modellen met een een uitzonderlijk elegant ontwerp, die zeer compacte afmetingen koppelen aan onze beproefde toptechnologie!”

Meer informatie de waterontharders van IQsoft?

IQsoft waterontharder kopen?

Een IQsoft waterontharder is al bij ons verkrijgbaar vanaf €995,-. Welke IQSoft waterontharder voor uw huishouden geschikt is hangt sterk af van onder andere de grootte van uw huishouden en van gebruik maken van een stortdouche en dergelijke.

Geinteresseerd in een IQsoft waterontharder? Neem dan contact met ons op voor een goed en gedegen advies en/of een prijsindicatie.

Waterontharder prijs van IQsoft weten?

kalkaanslag-apparaat-waterontharder-nederland-1

Oplossingen

De waterontharders die wij bieden zijn altijd van de hoogste kwaliteit!
Vraag naar de mogelijkheden voor installatie!

Wilt u zich laten adviseren of meer informatie?

Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.