Milieubewust

Voor een betere en gezonde toekomst

Door het gebruik van een waterontharder kunt u het gebruik van schoonmaakmiddelen met 50% reduceren. Deze schoonmaakmiddelen hoeven niet te worden afgebroken en daarom draagt een waterontharder bij aan een beter milieu. Tevens verbruiken de elektronische apparaten minder energie waardoor het milieu wordt gespaard. Naast het milieu bespaart u natuurlijk ook in uw eigen portemonnee.

+ Milieu wordt gespaard

+ Minder verbruik van elektriciteit

+ Afvalstoffen worden gereduceerd

+ Minder verbruik van milieubelastende middelen zoals shampoo en zeep

Niet alleen voor uzelf en/of uw kinderen, maar ook voor de rest van de wereld. Nu en in de toekomst.

kalkaanslag-apparaat-waterontharder-nederland-1

Feiten en Fabels rondom het gebruik van een waterontharder

Er bestaan talloze websites die informatie verschaffen over waterontharders. Op gebied van milieu is dit niet anders. Wij van Water Wereld willen u graag een kort en beknopt overzicht geven van deze feiten en fabels wat betreft de combinatie van een waterontharder en het milieu.

Waterontharders van Water Wereld en milieu:

Kalkafzetting een ideale voedingsbodem voor verschillende soorten bacteriën. Zo is een legionellabacterie een veel voorkomende bacterie bij leidingen met veel kalkafzetting.

Een waterontharder van Water Wereld voorkomt kalkafzetting in uw waterleidingen en in huishoudelijke apparaten die aangesloten zijn op deze waterleidingen. Hierdoor is een waterontharder juist een oplossing tegen bacteriën.

Zout is een natuurlijk product, het zout dat gebruikt wordt in de Water Wereld waterontharders is daardoor op natuurlijke wijze afbreekbaar.

We gebruiken het allemaal. Shampoo, douchegel, scheergel en dergelijke. Deze stoffen verdwijnen allemaal in ons riool. Doordat een waterontharder het verbruik van deze middelen drastisch verminderd komen er kleinere hoeveelheden van deze schadelijke stoffen in het riool terecht. Dit spaart het milieu.

Doordat het gebruik van een waterontharder de kalk in uw huishouden verwijdert heeft u geen aanslag meer op al die apparaten die normaliter veel te maken krijgen met kalkaanslag. Hierdoor hoeft u de kalkaanslag op apparaten niet te verwijderen met agressieve kalkverwijderaars die schadelijk zijn voor het milieu.

Oplossingen

De waterontharders die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit!
Vraag naar de mogelijkheden voor installatie!

Wilt u zich laten adviseren
of meer informatie?

VUL DAN ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER
IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP.