Behoud badkamer

Heeft u pas uw badkamer verbouwd of gaat u die binnenkort verbouwen. Wees dan verstandig en schaf dan ook een waterontharder aan. De waterontharders van Water Wereld zorgen ervoor dat uw sanitair mooi blijft en niet wordt aangetast door de kalkaanslag die in het water zit. Door de waterontharder heeft u geen last meer kalkaanslag en is het niet meer nodig om uw tijd te verspillen aan het schoonmaken van badkamer.

Uw badkamer blijft langer mooi door de Bickel waterontharders

Wist u dat u al een waterontharder voor €1.045,- kunt bestellen bij Water Wereld? De Bickel 12 heeft in de meeste huishoudens genoeg capaciteit om al uw water al zacht te maken. Heeft u een grote stortdouche of meerdere badkamers? Dan adviseren we de Bickel 25. Deze heeft een harsinhoud van 25 liter waarmee altijd verzekerd bent van zacht water. Moet de ontharder in de meterkast geplaatst worden. Voor die gevallen kunnen wij de Bickel Duo 10 aanbieden. Deze heeft een los zoutvat waardoor deze elders geplaatst kan worden. De Bickel Duo 10 past in bijna elke meterkast.

De waterontharders zorgen ervoor dat al uw kalk verdwijnt en het sanitair langer mooi blijft. Kalkstrepen zijn verleden tijd! Met een waterontharder hoeft u veel minder schoonmaakmiddelen nodig (tot wel 50% minder!). Dit is beter voor het milieu en voor uw portemonnee. De waterontharder verdient zich op deze manier zelf terug!

Verspil niet langer uren aan het verwijderen van kalkaanslag

Water Wereld is officieel importeur van de Bickel waterontharders. Standaard leveren wij onze toestellen met 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er na die twee jaar een probleem voordoen, dan komen wij langs om dit probleem op te lossen. U hoeft bij ons geen dure onderhoudscontracten af te sluiten.

Voor meer informatie over de Bickel waterontharders kunt ook onze speciale productpagina bekijken op www.bickelwaterontharder.nl (opent in nieuw venster). Komt u liever bij ons langs in de showroom? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

tijdsbesparing-schoonmaak-2-waterontharder-nederland-1

Feiten en Fabels rondom het gebruik van een waterontharder

Er bestaan talloze websites die informatie verschaffen over waterontharders. Op gebied van milieu is dit niet anders. Wij van Water Wereld willen u graag een kort en beknopt overzicht geven van deze feiten en fabels wat betreft de combinatie van een waterontharder en het milieu.

Waterontharders van Water Wereld en milieu:

Kalkafzetting een ideale voedingsbodem voor verschillende soorten bacteriën. Zo is een legionellabacterie een veel voorkomende bacterie bij leidingen met veel kalkafzetting.

Een waterontharder van Water Wereld voorkomt kalkafzetting in uw waterleidingen en in huishoudelijke apparaten die aangesloten zijn op deze waterleidingen. Hierdoor is een waterontharder juist een oplossing tegen bacteriën.

Zout is een natuurlijk product, het zout dat gebruikt wordt in de Water Wereld waterontharders is daardoor op natuurlijke wijze afbreekbaar.

We gebruiken het allemaal. Shampoo, douchegel, scheergel en dergelijke. Deze stoffen verdwijnen allemaal in ons riool. Doordat een waterontharder het verbruik van deze middelen drastisch verminderd komen er kleinere hoeveelheden van deze schadelijke stoffen in het riool terecht. Dit spaart het milieu.

Doordat het gebruik van een waterontharder de kalk in uw huishouden verwijdert heeft u geen aanslag meer op al die apparaten die normaliter veel te maken krijgen met kalkaanslag. Hierdoor hoeft u de kalkaanslag op apparaten niet te verwijderen met agressieve kalkverwijderaars die schadelijk zijn voor het milieu.

Oplossingen

De waterontharders die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit!
Vraag naar de mogelijkheden voor installatie!

Wilt u zich laten adviseren
of meer informatie?

VUL DAN ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER
IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP.